Деца

Вашите деца заслужават специално внимание. Затова в градината на хотел Каза Арт създадохме за тях чудния детски кът на Каза Арт, оборудван с безопасни детски съоръжения.По време на летния сезон децата могат да се забавляват и в детския басейн. Подарете на малките палавници удоволствието да изследват своята изобретателност чрез курсовете по керамика, оцветяване на керамични фигури и изработване на бижута.

Имаме и вътрешен детски кът с много играчки, уютни дивани и артистично дървено двуетажно легло.

Попитайте за индивидуална уикенд – програма за децата ви: casa-art@arthotel.bg

Детски кът

Детски кът

Басейн

 

Уъркшоп

ОЦВЕТЯВАНЕ НА КЕРАМИЧНИ ФИГУРКИ ЗА ДЕЦА

Уъркшоп Керамика (за деца от 5 години и възрастни). Ателието на известната Кермичка Роси Занкова се намира само на две минути от Хотел Casa Art. Обучението по керамика с предварителна заявка е насочено както за индивидуални така и за корпоративни клиенти. Роси демонстрира работата с грънчарското колело и различните техники и похвати. В прикаченият линк по долу предлагаме информация за работата на Роси Занкова. http://art-keramik-zankova.blogspot.com/.

Уъркшоп изработка на бижута

Потопете се в пъстрия свят на мънистата и създайте със собствените си ръце красота! Нямате нужда от някакви познания или умения. Всичко, което Ви трябва е вдъхновение и ентусиазъм, а ние ще Ви предоставим мъниста и другите необходими материали и инструменти. Дайте воля на въображението си и под ръководството на нашата чаровна колежка Ани се почувствайте като бижутер, прекарайте увлекателни и незабравими мигове изработвайки Вашето собствено бижу. От цветни мъниста и цветчета може създадете оригинален подарък и да зарадвате приятелка с нещо направено от сърце. Не пропускайте шанса да усетите насладата от изработеното и да почувствате себе си като творец.

Детска стая

Детска стая

 

Детегледачка

Детегледачка

Можете да ползвате услугите и на детегледачка с предварителна заявка – 5 лв./час.

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!