Тържества

Вашето тържество е нашето изкуство. Бутиков хотел Каза Арт Ви предлага индивидуални решения за Вашата сватба, кръщене, рожден ден, годишнина, парти или друго събитие – семейно или делово. Ще направим Вашето тържество сбъдната мечта, защото за нас всеки детайл е израз на изкуство, любов и отдаденост. Насладете се на Вашето тържество по един уникален, артистичен начин и не се притеснявайте за нищо, защото ние ще се погрижим за всичко.

С помощта на нашите партньори – декоратори, цветари, фотографи, диджеи и музиканти ние правим Вашият специален ден уникален, според Вашите идеи и желания.

Предлагаме възможност за бизнес семинари, които да мотивират Вашите служители и да създадат незабравими спомени и невероятно преживяване в Семейният хотел Каза Арт. Конферентната зала на Хотел Каза Арт разполага с дневна светлина, оборудвана е с екран, мултимедия, флипчарт, дъска за писане и интернет. Има капацитет от 40 човека и е подходяща за тиймбилдинг игри.

ПЛАНИРАНЕ НА ЛИЧНИ И БИЗНЕС СЪБИТИЯ

СВАТБИ

Магически Сватби - Вашата сватба е нашето изкуство! Денят, когато кажете "Да" на Вашата любов, денят, когато двама влюбени обединят своите животи е денят, в който празнувате с най-близките си приятели и семейството си, споделяйки си Вашите мечти, планове и надежди. Сватбата Ви трябва да бъде изпълнена с върховни проблясъци на щастие и прекрасни, вълнуващи моменти. За тези от Вас, които избират да предприемат това пътуване с нашия екип в Casa Art Boutique Hotel и ресторант, ние ще направим Вашата сватба-мечта да се сбъдне. Ние сме много развълнувани да споделим този важен ден с Вас и Вашите гости. За нас всеки детайл от Вашата сватба е важен и е вид художествено изразяване. Нашият хотел предлага индивидуални сватбени решения, защото Вие сте различни и уникални и заслужавате най-доброто. Церемониите могат да се състоят в нашата красива и артистична градина, или лоби и галерия ресторант.

Според Вашите желания ние ще подготвим тематични декорации и уникално меню, създадени специално за Вас. Любителите на българска кухня ще бъдат изненадани с най-вкусните, традиционни, местни и български ястия в художествено изработената пещ на нашия ресторант Каза Арт. Художници и космополити между Вас са поканени на едно творческо кулинарно пътешествие с ястия от нашето тематично меню в ресторант Каза Арт. Ние сме горди от нашата специална винена листа, озаглавена "Винени чудеса". Тя е олицетворение на философията на хотел Каза Арт, която се основава на артистичност, оригиналност, автентичност, любовта към природата и традициите. Винената листа подхожда на ястията от нашите две менюта - традиционно българско меню и творчески тематично меню.

Младоженците получават като сватбен подарък изключителният VIP апартамент ПРЕЗИДЕНТ с невероятни панорамни гледки, панорамна сауна, най-романтичното легло с вграден мини високоговорител, собствена Hi-Fi система и романтична камина.

Вашите специални гости могат да бъдат настанени в 13 тематични стаи, студиа и апартаменти. Насладете се на най-доброто - паметния момент от живота си - вашата сватба в Каза Арт.

КРЪЩЕНЕ

Кръщенето е време на въвеждане на нашия най-нов член в семейната вяра. Тържеството, което следва церемонията е време за отпразнуване на новия живот и традициите в кръга на семейството и приятелите. В семеен Хотел Каза Арт, ние се грижим Вашето кръщене да е с подходящо уважение към традициите и време за да се отпуснете с най-близките Ви и да се насладите на времето с малкото любимо същество. Правили сме много кръщенета и нашият опит доказа, че ние можем да създадем уникални тематични и красиви тържества за Вашите деца. Ние обичаме предизвикателствата и това допринася за създаването на изключителни и артистични събития.

РОЖДЕНИ ДНИ

Честит Рожден Ден! Без значение дали правим парти за рожден ден за Вас или Вашите деца, то ще бъде изключително събитие. Тук, в галерия-ресторант Каза Арт ние полагаме специални грижи за Вашия рожден ден. От малки и интимни рождени вечери до грандиозен купон, ние ще планираме и изпълним вашето събитие в зависимост от Вашите нужди и желания. Всичко ще бъде направено с любов към всеки детайл - украса, меню, напитки, торта... ние ще се погрижим за всичко!

БИЗНЕС СЪБИТИЯ

Доволните служители правят добрите фирми още по-добри. Когато искате да се стимулира или мотивира, ние предлагаме големи възможности да очароваме Вашите служители с незабравими спомени и необикновени преживявания в бутиков хотел Каза Арт. Нашата светла и просторна зала за семинари с техническо оборудване е с капацитет от около 30 души и предлага възможности за семинари и тиймбилдинг игри. Нашата Art Team Casa ще ви помогне с планирането на следващото голямо корпоративно или Коледно парти за Вашата фирма.

ГОДИШНИНИ

Празнувайте Вашата годишнина! Споделете прекрасните мигове, които сте имали и ще имате, с Вашето семейство и приятели. В бутиков хотел и ресторант Каза Арт, ние ще организираме събитие годишнина според Вашия стил, нужди и желания. Като арт хотел нашите събития винаги са изключителни и творчески, каквито заслужавате за такъв прекрасен повод.

И ОЩЕ ...

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!