Събития

Хотел Каза Арт е известен със своите тематични тържества, които организираме в нашия ресторант-галерия. Те са едно необикновено приключение и ще Ви отведат в един друг свят. Менюто, избора на вино и декорациите са специално създадени за вечерта. Някои от нашите тематични събития носят имената на нашите стаи – емоционални имена като Легенда, 1001 нощи, Нощни тайни и Морски импресии. Други тържества са вдъхновени от празници като Свети Валентин, Великден, Нова Година. Ние винаги намираме начин да измислим страхотно парти.

Св. Валентин 16.02.19

Магична вечер за вино и любов ...

На 16-ти февруари по случай празника на Св. Валентин и Трифон Зарезан ресторант-галерия CASA ART отново ще сервира емоции!

Емоционална музикална програма, изпълнена на живо от автентичните гласове на Tримата български тенори!

Дегустация на три вида вина, представени от сомелиер с придружаващи хапки - богато и наситено вкусово пътешествие в света на божествената напитка и магично потапяне в прегръдката на любовта...

Пламтяща камина, горящи свещи и атмосфера, копнееща за вино и любов ...

Куверт - 35,00 лв. на човек

 

 

Тримата български тенори

Автентични тенорови гласове - безкраен талант, взрив от енергия и великолепна емоция! Тези господа съчетават красотата на оперния глас с различни музикални жанрове - поп, рок, джаз, и създават магия! Репертоарът им включва италиански канцонети, класически арии, евъргрийни, латино, рокендрол, руски шлагери и прекрасни български песни!

 

Артистичният ресторант-галерия CASA ART

Пъстра, нетрадиционна атмосфера и великолепни кулинарни шедьоври! Вълшебно място, където храната е изкуство, приготвено и сервирано с любов!

Винената листа в CASA ART е ценна колекция от специалнo подбрани млади, свежи, елегантни и интелектуални класни вина от България и чужбина, които на 16-ти февруари можете да опитате в компанията на професионален сомелиер и с подбрани хапки към вината само за 35 лв на човек!

 

Специални кулинарни афродизиаци за влюбени в ресторант-галерия CASA ART

Вечерта на 16-ти февруари, очарователната атмосфера на ресторант-галерия CASA ART ще ви посрещне със специално любовно меню "Свети Валентин" с афродизиаци!*

 

*Менюто не е включено в куверта от 35 лв

* Традиционното меню "Домашна селска кухня" също ще се предлага в ресторанта за вечерта!

 

 

МЕНЮ "Свети Валентин"

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!