За нас

Вие попаднахте на едно необикновено място! С арт хотел Casa Art създадохме за Вас една нова дестинация в България, която дефинира по нов начин удоволствието от уикенд и почивка, престой в бутиков хотел и атмосферата от  изживяването арт занимания. Хотел Casa Art в село Орешак, до Троянския манастир, е уникален по своята концепция, замисъл и изпълнение – симбиоза от изкуство, артистични мебели и фантастична кулинария. Може да бъде описан като бутиков хотел, арт хотел или семеен хотел – ние сме дори и повече от това! На такова разнообразие не може да бъде поставен обикновен етикет. Семейният хотел Каза Арт се е доказал като една невероятна и цветна дестинация в красивия, наситен с история пейзаж.

 

 

Идеята беше да се създаде нещо ново, различно, уникално и безкрайно уютно – наслада за всички сетива. Във връзка с това, интериорът на всяка стая е индивидуален и изразява уникална тема, натурален елемент и материал. Целият хотел Casa Art – стаи, лоби, ресторант, тераси, градини и басейн, са декорирани с много любов и отдаденост към всеки детайл от нашия отдел за интериор. Концепцията е разработена от собствениците Биляна Милушева-Петров и Пламен Петров. Всички мебели и декоративни елементи са достъпни за покупка чрез хотел Casa Art. Хотелът функционира също като Шоурум за мебели и интериор „Casa Art – Interior“. Приветстваме всички свои гости с радост и с обещанието за едно вълнуващо и уникално преживяване!

 

Image Философия Image История Image Архитектура и интериор Image Изкуството в хотела Image Клиентите за нас Image Медиите за нас Image Те ни се довериха Image Работа при нас

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!