Философия

Гостоприемство

Всеки кът, всяка мебел, всеки детайл в Art Хотел Casa Art създадохме с огромното желание Вие, нашите гости да се чувствате добре дошли.  

Уникалност

Хотел Casa Art се отличава с дръзките си цветове,  с тематичните стаи, събития и ястия, с артработилници за малки и големи. 

Емоционалност

Вярваме, че ние хората сме резултат не само от гени, култура и ценностна система, а преди всичко изражение на нашите емоции. Обичаме да създаваме и да подаряваме позитивни емоции! 

Качество

Качеството на взаимоотношенията с Вас, нашите клиенти е в основата на създаването на къщата на изкуството.  Качеството на материaлите, на мебелите, на храната, на услугите в Хотел Casa Art са важни за нас.  

Изкуство

Casa Art означава дом на изкуството. Във философията на Хотел Casa Art изкуството представлява едно централно измерение и присъства с картини, пластики, витражи, както на собственика – художника Пламен Петров, така и на други български и чужди автори.

Иновативност

Иновативна е идеята ни, философията на всяка от стаите в хотел Каза Арт да интерпретираме не само по интериорен, но и по кулинарен път. Иновативни са мебелните ни решения. Иновативно е предлагането на уъркшоп по изграждане на собствен мебелен уникат. Иновативни сме в предлагането на топ-бизнес семинари в кооперация с топ световни консултанти.

Ековизия

Хотел Casa Art не е само арт хотел, но и еко хотел. Хотелът е построен в голяма степен с екологично чисти материали като стари каменни стени и тухли за камините, както и греди за някои от мебелите и масите в ресторанта. Всички мебели са от масивно дърво, лаковете не съдържат вредни съставки. Аксесоарите са от керамика, стъкло, свежи или сухи цветя, както и от порцелан. Приятният аромат в стаите, лоби бара и ресторанта е постигнат с естествени планински растения и цветя и билки като мащерка, лавандула, зърна от кафе, изсушени портокалови и лимонови ленти. В кухнята на Хотел Casa Art се използват също така екологично чисти хранителни продукти.

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!