Философия

Гостоприемство

Всеки кът, всяка мебел, всеки детайл в Art Хотел Casa Art създадохме с огромното желание да се хареса от нашия най-велик критик и ценител – нашия гост. Целият екип на Хотел Casa Art е мотивиран и готов да изпълни максимално желанията на гостите си.

Уникалност

Хотел Casa Art се отличава с неповторимо интериорно решение за всяко помещение, с уникалното представяне на кулинарни изобретения, с арт избор на уъркшопи, разходки и спортни активности, със специално подбрани културни мероприятия и забавления.

Емоционалност

Повечето хотели предлагат нощувки. Хотел Каза Арт предлага емоции! Вярваме, че ние хората сме резултат не само от  гени, култура и ценностна система, а преди всичко изражение на нашите емоции. Концепцията на Хотел Каза Арт се базира на тази вяра и се опитва да задоволи в максимална степен емоционалната потребност на гостите си.

Качество

Качеството на материaлите, на изработката на мебелите, на храната, на услугите в Хотел Casa Art са за нас толкова важни, колкото приветливостта и сърдечността във взаимоотношенията – както с всички членове на нашият екип така и с нашите гости-ценители.

Изкуство

Casa Art означава дом на изкуството. Във философията на Хотел Casa Art изкуството представлява едно централно измерение и присъства с картини, пластики, витражи, както на собственика – художника Пламен Петров, така и на други български и чужди автори.

Иновативност

Иновативна е идеята ни, философията на всяка от стаите в хотел Каза Арт да интерпретираме не само по интериорен, но и по кулинарен път. Иновативни са мебелните ни решения. Иновативно е предлагането на уъркшоп по изграждане на собствен мебелен уникат. Иновативни сме в предлагането на топ-бизнес семинари в кооперация с топ световни консултанти.

Ековизия

Хотел Casa Art не е само арт хотел, но и еко хотел. Хотелът е построен в голяма степен с екологично чисти материали като стари каменни стени и тухли за камините, както и греди за някои от мебелите и масите в ресторанта. Всички мебели са от масивно дърво, лаковете не съдържат вредни съставки. Аксесоарите са от керамика, стъкло, свежи или сухи цветя, както и от порцелан. Приятният аромат в стаите, лоби бара и ресторанта е постигнат с естествени планински растения и цветя и билки като мащерка, лавандула, зърна от кафе, изсушени портокалови и лимонови ленти. В кухнята на Хотел Casa Art се използват също така екологично чисти хранителни продукти.

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!