Тематични стаи

Концепцията на стаите в Art Хотел Casa Арт се базира на артистични интериорни решения и въобрaжение, индивидуално представени във всяко едно помещение. С многообещаващи имена на всяка от стаите, като Еко Арт, Етноромантика или Палитра, Биляна и Пламен се стремят да създават пространства с дълбоко eмоционална сложност и артистично излъчване.

Двамата проектират индивидуалното решение на стаите, лоби бара и ресторанта в Хотел Casa Арт с огромно желание и любов към всеки детайл. Различните помещения са изпълнени с живот с помощта на пасващи на съответната тема мебели, лампи, цветови решения, текстури на платове, аксесоари.

Всяка стая в семейния хотел Каза Арт е проектирана по един артистичен и уникален начин, вдъхновен от фундаменталните сили на природата – море, земя, слънце, луна, въздух и любов. Стаите имат собствен интериорен дизайн с колекция от различни мебели, които са достъпни за закупуване чрез Каза Арт Мебели. Всички стаи, студиа и апартаменти са създадени с много любов и страст.

Image Двойна стая Екзотика от 82 лв. в дните от неделя до четвъртък, петък и събота 129 лв. Image Двойна стая Поезия от 82 лв. в дните от неделя до четвъртък, петък и събота 129 лв. Image Двойна стая Етноромантика от 82 лв. в дните от неделя до четвъртък, петък и събота 129 лв. Image Двойна стая Еко арт от 82 лв. в дните от неделя до четвъртък, петък и събота 129 лв. Image Двойна стая Морски импресии от 82 лв. в дните от неделя до четвъртък, петък и събота 129 лв. Image Двойна стая Речни истории от 82 лв. в дните от неделя до четвъртък, петък и събота 129 лв. Image Двойна стая Медитация от 82 лв. в дните от неделя до четвъртък, петък и събота 129 лв. Image Студио Нощни тайни от от 99 лв. в дните от неделя до четвъртък, петък и събота 139 лв. Image Студио Антични мигове от от 99 лв. в дните от неделя до четвъртък, петък и събота 139 лв. Image Студио Сияние от 99 лв. в дните от неделя до четвъртък, петък и събота 139 лв. Image Студио Манастирски шепот от 99лв. в дните от неделя до четвъртък, петък и събота 139 лв. Image Студио 1001 нощ от от 109 лв. в дните от неделя до четвъртък, петък и събота 149 лв. Image Студио Ботаника от от 109 лв. в дните от неделя до четвъртък, петък и събота 149 лв. Image Студио Виталис от от 109 лв. в дните от неделя до четвъртък, петък и събота 149 лв. Image Студио Палитра от 119 лв. в дните от неделя до четвъртък, петък и събота 169 лв. Image Апартамент Легенда от 139 лв. в дните от неделя до четвъртък, петък и събота 179 лв. Image Апартамент Нова визия от 149 лв. в дните от неделя до четвъртък, петък и събота 189 лв. Image Спа апартамент Президент от 159 лв. в дните от неделя до четвъртък, петък и събота 209 лв.

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!