Тематични стаи

Концепцията на стаите в Art Хотел Casa Арт се базира на артистични интериорни решения и въобрaжение, индивидуално представени във всяко едно помещение. С многообещаващи имена на всяка от стаите, като Еко Арт, Етноромантика или Палитра, Биляна и Пламен се стремят да създават пространства с дълбоко eмоционална сложност и артистично излъчване.

Двамата проектират индивидуалното решение на стаите, лоби бара и ресторанта в Хотел Casa Арт с огромно желание и любов към всеки детайл. Различните помещения са изпълнени с живот с помощта на пасващи на съответната тема мебели, лампи, цветови решения, текстури на платове, аксесоари.

Всяка стая в семейния хотел Каза Арт е проектирана по един артистичен и уникален начин, вдъхновен от фундаменталните сили на природата – море, земя, слънце, луна, въздух и любов. Стаите имат собствен интериорен дизайн с колекция от различни мебели, които са достъпни за закупуване чрез Каза Арт Мебели. Всички стаи, студиа и апартаменти са създадени с много любов и страст.

Image Двойна стая Екзотика от 129 лв. за двама с включена закуска Image Двойна стая Поезия от 129 лв. за двама с включена закуска Image Двойна стая Етноромантика от 129 лв. за двама с включена закуска Image Двойна стая Еко арт от 129 лв. за двама с включена закуска Image Двойна стая Морски импресии петък от 129 лв. за двама с включена закуска Image Двойна стая Речни истории от 129 лв. за двама с включена закуска Image Двойна стая Медитация от 129 лв. за двама с включена закуска Image Студио Нощни тайни от 139 лв. за двама с включена закуска Image Студио Антични мигове от 139 лв. за двама с включена закуска Image Студио Сияние от 139 лв. за двама с включена закуска Image Студио Манастирски шепот от 139 лв. за двама с включена закуска Image Студио 1001 нощ от 149 лв. за двама с включена закуска Image Студио Ботаника от 159 лв. за двама с включена закуска Image Студио Виталис от 159 лв. за двама с включена закускаа Image Студио Палитра от 169 лв. за двама с включена закуска Image Апартамент Легенда от 179 лв. за двама с включена закуска Image Апартамент Нова визия от 189 лв. за двама с включена закуска Image Спа апартамент Президент от 199 лв. за двама с включена закуска

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!