Деца

Вашите деца заслужават специално внимание. Затова в градината на хотел Каза Арт създадохме за тях чудния детски кът на Каза Арт, оборудван с безопасни детски съоръжения.По време на летния сезон децата могат да се забавляват и в детския басейн. Подарете на малките палавници удоволствието да изследват своята изобретателност чрез курсовете по керамика, оцветяване на керамични фигури и изработване на бижута.

Имаме и вътрешен детски кът с много играчки, уютни дивани и артистично дървено двуетажно легло.

Попитайте за индивидуална уикенд – програма за децата ви: casa-art@arthotel.bg

Работилници

КЕРАМИКА

Уъркшоп Керамика (за деца над 5 години и възрастни). Ателието на известната кермик Роси Занкова се намира само на две минути от Хотел Каза Арт. Обучението по керамика с предварителна заявка е насочено както за индивидуални, така и за корпоративни клиенти. Роси демонстрира работата с грънчарското колело и различните техники и похвати. В прикачения линк по-долу предлагаме информация за работата на Роси Занкова. http://art-keramik-zankova.blogspot.com/.

Изработка на бижута

Потопете се в пъстрия свят на мънистата и създайте със собствените си ръце красота! Нямате нужда от някакви познания или умения. Всичко, което Ви трябва е вдъхновение и ентусиазъм, а ние ще Ви предоставим мъниста и другите необходими материали и инструменти. Дайте воля на въображението и под ръководството на детегледач прекарайте увлекателни и незабравими мигове, изработвайки Вашето собствено бижу. От цветни мъниста и цветчета може създадете оригинален подарък и да зарадвате приятелка с нещо направено от сърце. Не пропускайте шанса да усетите насладата от изработеното и да почувствате себе си като творец!

Цена - 20 лв. на дете/за 1 час

 

УРОЦИ ПО ГОТВАРСТВО

Малките палавници с радост се потапят в магията на кулинарните изкушения! Каза Арт организира забавления за децата, в зависимост от конкретен повод или традиционен празник.

Цена - 20 лв. на дете/за 1 час

АРТИСТИЧНИ ЗАНИМАНИЯ С ОЦВЕТЯВАНЕ

В дома на изкуството Каза Арт винаги има място за въображение и творчески импулс. Работата с цветовете се ражда естествено и спонтанно тук, където за фантацията няма граници.

Цена - 20 лв. на дете/за 1 час

детски кът

Детска стая

Детегледачка

Детегледачка

Можете да ползвате услугите и на детегледачка с предварителна заявка – 5 лв./час.

Детски Рожден Ден

Честит Рожден Ден! Без значение дали правим парти за рожден ден за Вас или Вашите деца, то ще бъде изключително събитие. Тук, в галерия-ресторант Каза Арт, ние полагаме специални грижи за Вашия рожден ден. От малки и интимни рождени вечери до грандиозен купон, ние ще планираме и изпълним Вашето събитие в зависимост от нуждите и желания Ви. Всичко ще бъде направено с любов към всеки детайл - украса, меню, напитки, торта... ние ще се погрижим за всичко!

 

Външен кът

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!