Йога

Медитацията е една от най-семплите, но изключително важни терапии за възстановяване на човешкото тяло и за осъществяване на силна връзка с вътрешното ни Аз. Точно затова йогата е спортът, който най-често се практикува не само от нашите гости, но и от самият екип на Casa Art. 

Всеки кът в Каза Арт е проектирана по артистичен и неповторим начин,вдъхновен от фундаменталните сили на природата – море, земя, слънце, луна, въздух и  разбира се – любов. Всичко това е изразено и в нашата йога зала, конферентна зала и масажно студио.

На ваше разположение са 6 приказно обзаведени двойни стаи, 9 просторни студиа и  3 впечатляващи апартамента, които имат своя  собствена емоционална тема, носят индивидуално име и ще се радват да споделят вълнуващата си харизма с вас! Помещения вдъхновени от поезия и палитри…

Ресторант CASA ART е вълшебно място, където храната е изкуство, приготвено и сервирано с любов! В разработването на менютата и рецептите  залагаме на натурални и био продукти. Всяко  ястие приготвяме и сервираме с внимание  към детайла!

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!