Бизнес

Ако искате да организирате един ден сред природата, добре подготвен семинар, тиймбилдинг на световно ниво или комбинация от трите – ние сме насреща, предлагайки най-добрите условия. Задоволете очакванията на най-взискателните си гости! Изненадайте Вашите бизнес клиенти с нощувка в семеен хотел Каза Арт в с. Орешак, на 6 км. от гр. Троян и на 3 км. от Троянския манастир.

ПЛАНИРАНЕ НА БИЗНЕС СЪБИТИЯ

Конферентна зала

Доволните бизнес партньори правят добрите бизнес взаимоотношения още по-добри. А доволните служители правят добрите фирми още по-добри. Когато искате да стимулирате, да забавлявате или да въвеждате новости, ние предлагаме големи възможности да бъдете една крачка пред другите. Конферентната зала на семеен хотел Каза Арт разполага с големи прозорци осигуряващи дневна светлина и чист планински въздух. Залата е с големина от 58 кв. и е оборудвана с екран, флипчарт, дъска за писане, безжичен интернет, аспирация и централно парно отопление през студените месеци. Допълнително оборудване на залата с маси и столове според изискването на клиента. Ако искате да организирате един ден сред природата, добре подготвен семинар, тийм билдинг на световно ниво или комбинация от трите, ние сме насреща, предлагайки най - добрите условия. Aкo искате да задоволите очакванията на най - взискателните си гости, тогава ние сме насреща.

Изненадайте Вашите бизнес клиенти с нощувка в семеен хотел КАЗА АРТ в с. Орешак, само на 6 км. от гр. Троян и на 3 км. от Троянския манастир.

Наем на залата - 50 лв. на ден.

Наем на залата с използване на мултимедия и  офис консумативи /100 лв.на ден/.

Тиймбилдинг - уъркшоп по керамика

Предложение за работа в екип
Уъркшоп по керамика

Курсове по грънчарство и керамика с лъчезарната Роси 

Ние организираме курсове по грънчарство и керамика за всички възрасти и нива. Разполагаме с учител и съоръжения групови уроци.
Основната програма включва:

- Изработване на съд от глина на грънчарско колело - 1 час
-  Изработване на съд от глина ръчно с фуршова техника - 1 час

Цена:
2-8 човека - 30 лв.
над 8 човека - 24 лв.

Допълнителна услуга: 

Уъркшоп за декориране на Вашите съдове, който се провежда по желание на следващия ден, със специфичните бои „ангоби“  за украсяване на суровите глинени изделия и след това процес на изсушаване и двойно изпичане с глазура.

Времетраене : 1 час

Цена на допълнителната услуга:
2-8 човека - 15 лв.
над 8 човека - 12 лв.

 

Тйимбилдинг - уъркшоп по стъклопис

Уъркшоп по стъклопис
Kaним Ви по увлекателен и забавен начин да се запознаете с техниките на стъклописа като изработите рисувана чаша за вино под ръководството на художниците-професионалисти .

Открийте твореца в себе си - създайте произведение. изкуството със собствените си ръце и изпитайте удоволствие от своята творба! Изненадайте приятно самите себе си или Вашите приятели като сътворите за себе си или тях незабравим и необикновен подарък – уникална чаша за вино!

Цена на едночасово обучение по стъклопис е 20 лв. на човек. 

В цената влизат чашата, всички материали и обучението.
Цената е с отстъпка за бизнес групи  - 10% от цената на уъркшопа.

Тйимбилдинг - уъркшоп по готварство

Курс по готварство 
Представяли ли сте си някога, че може да бъдете един от онези кулинарни курифеи, които смайват гостите си с изискани ястия? Няма невъзможни неща!
Заедно с нашия майстор готвач ще създадете изискани шедьоври, които ще очароват с вкус и стил. Ако желаете да изненадате скъпи за Вас хора или да впечатлите ценителите на изискани блюда, направете предварителна заявка за курса ни по готварство.

Тйимбилдинг - разходка в природата

Разходка до живописната махала "Баба Стана" с водач. Там ще видите, красиви, бели къщички сгушени в пазвите на Балкана и прегърнати с прекрасни цъфнали пролетни клонки. Навсякъде ухае на свежест и зелена мекота. Изживейте вълшебството на планината. Потопете се в безгрижна лекота и приказни емоции.
Възможност за организиране на обяд в малък ресторант в махала Баба Стана. - Цена на човек 19,00 лв. /мин.вода, сандвич, водач/.

Възможност за друга дестинация на разходка в околностите - допълнително уточняване на възможностите!Работим с партньори от Троян Екстрийм и Клуб Алфа Даниел, които организират разнообразни разходки, планински преходи, маунтийнбайк, катерене, конна езда, ориентиране, еърсофт (използват се пушки точна реплика на автомати, изстрелващи пластмасови топчета вместо куршуми), катерене и въжени атракции, пейнтбол и други.   Направете допълнително запитване  според климатичните условия и избрания от Вас период!

 

Бизнес Кетъринг

Уважаеми клиенти, желаете за хапване нещо вкусно, подбрано, сравнително бързо и с гарантирано качество?! Каза Арт мисли за Вас и тогава, когато не можете да бъдете в уютната прегръдка на нашето специално гостоприемство. Това вече е възможно чрез новата ни кетъринг услуга, без да трябва да напускате местоположението си. Представяме Ви менюто ни:

Меню Коктейлни хапки 

Запознайте се с най-актуалните кулинарни  изкушения на https://arthotel.bg/bg/impressions/ и поръчайте още сега!

Тиймбилдинг с винени дегустации

Подбрали сме два вида винени дегустации - Premium и Get Together.

Винена дегустация Premium e луксозно, пищно и изтънчено приключение за сетивата. Всяко от подбраните вина се поднася  едновременно с пасващо ястие. Богатството на добре отработени и подбрани съчетания предизвикват възторга и удивлението на най-обиграните познавачи на кулинарните и винени удоволствия. Изпълнена като симфония за четири ръце, дегустацията е истински шедьовър в света на виното. Създадена в партнирането на майстор-готвач Мирослав Герджиков и сомeлиера Галя Начкова, възможна и достъпна единствено в ресторант Каза Арт!

Винена дегустация Get Together е по-непринудена и включва дегустация на среден клас вина. Към тях предлагаме пасващи хапки с вегетариански и месни продукти.

Виж Get Together дегустация 

Виж Premuim дегустация 

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!