Бизнес

Доволните бизнес партньори правят добрите бизнес взаимоотношения още по-добри. А доволните служители правят добрите фирми още по-добри. Когато искате да стимулирате, да забавлявате или да въвеждате новости, ние предлагаме големи възможности да бъдете една крачка пред другите.

Ако искате да организирате един ден сред природата, добре подготвен семинар, тиймбилдинг на световно ниво или комбинация от трите – ние сме насреща, предлагайки най-добрите условия. Задоволете очакванията на най-взискателните си гости! Изненадайте Вашите бизнес клиенти с нощувка в семеен хотел Каза Арт в с. Орешак, на 6 км. от гр. Троян и на 3 км. от Троянския манастир.

ПЛАНИРАНЕ НА БИЗНЕС СЪБИТИЯ

Конферентна зала

Конферентната зала на семеен хотел Каза Арт разполага с големи прозорци осигуряващи дневна светлина и чист планински въздух. Залата е с големина от 58 кв. и е оборудвана с екран, флипчарт, дъска за писане, безжичен интернет, аспирация и централно парно отопление през студените месеци. Допълнително оборудване на залата с маси и столове според изискването на клиента. Ако искате да организирате един ден сред природата, добре подготвен семинар, тийм билдинг на световно ниво или комбинация от трите, ние сме насреща, предлагайки най - добрите условия. Aкo искате да задоволите очакванията на най - взискателните си гости, тогава ние сме насреща.

Изненадайте Вашите бизнес клиенти с нощувка в семеен хотел КАЗА АРТ в с. Орешак, само на 6 км. от гр. Троян и на 3 км. от Троянския манастир.

Наем на залата - 100 лв. на ден.

Наем на залата с използване на мултимедия и  офис консумативи /150 лв. на ден/.

Тиймбилдинг - уъркшоп по керамика

Предложение за работа в екип
Уъркшоп по керамика

Курсове по грънчарство и керамика с лъчезарната Роси 

Ние организираме курсове по грънчарство и керамика за всички възрасти и нива. Разполагаме с учител и съоръжения групови уроци.
Основната програма включва:

- Изработване на съд от глина на грънчарско колело - 1 час
-  Изработване на съд от глина ръчно с фуршова техника - 1 час

Цена:
2-8 човека - 30 лв.
над 8 човека - 24 лв.

Допълнителна услуга: 

Уъркшоп за декориране на Вашите съдове, който се провежда по желание на следващия ден, със специфичните бои „ангоби“  за украсяване на суровите глинени изделия и след това процес на изсушаване и двойно изпичане с глазура.

Времетраене : 1 час

Цена на допълнителната услуга:
2-8 човека - 15 лв.
над 8 човека - 12 лв.

 

Тйимбилдинг - уъркшоп по стъклопис

Уъркшоп по стъклопис
Kaним Ви по увлекателен и забавен начин да се запознаете с техниките на стъклописа като изработите рисувана чаша за вино под ръководството на художниците-професионалисти .

Открийте твореца в себе си - създайте произведение. изкуството със собствените си ръце и изпитайте удоволствие от своята творба! Изненадайте приятно самите себе си или Вашите приятели като сътворите за себе си или тях незабравим и необикновен подарък – уникална чаша за вино!

Цена на едночасово обучение по стъклопис е 20 лв. на човек. 

В цената влизат чашата, всички материали и обучението.
Цената е с отстъпка за бизнес групи  - 10% от цената на уъркшопа.

Тйимбилдинг - уъркшоп по готварство

Курс по готварство 
Представяли ли сте си някога, че може да бъдете един от онези кулинарни курифеи, които смайват гостите си с изискани ястия? Няма невъзможни неща!
Заедно с нашия майстор готвач ще създадете изискани шедьоври, които ще очароват с вкус и стил. Ако желаете да изненадате скъпи за Вас хора или да впечатлите ценителите на изискани блюда, направете предварителна заявка за курса ни по готварство.

Тйимбилдинг - разходка в природата

Разходка до живописната махала "Баба Стана" с водач. Там ще видите, красиви, бели къщички сгушени в пазвите на Балкана и прегърнати с прекрасни цъфнали пролетни клонки. Навсякъде ухае на свежест и зелена мекота. Изживейте вълшебството на планината. Потопете се в безгрижна лекота и приказни емоции.
Възможност за организиране на обяд в малък ресторант в махала Баба Стана. - Цена на човек 19,00 лв. /мин.вода, сандвич, водач/.

Възможност за друга дестинация на разходка в околностите - допълнително уточняване на възможностите!Работим с партньори от Троян Екстрийм и Клуб Алфа Даниел, които организират разнообразни разходки, планински преходи, маунтийнбайк, катерене, конна езда, ориентиране, еърсофт (използват се пушки точна реплика на автомати, изстрелващи пластмасови топчета вместо куршуми), катерене и въжени атракции, пейнтбол и други.   Направете допълнително запитване  според климатичните условия и избрания от Вас период!

 

Бизнес Кетъринг

Уважаеми клиенти, желаете за хапване нещо вкусно, подбрано, сравнително бързо и с гарантирано качество?! Каза Арт мисли за Вас и тогава, когато не можете да бъдете в уютната прегръдка на нашето специално гостоприемство. Това вече е възможно чрез новата ни кетъринг услуга, без да трябва да напускате местоположението си. Представяме Ви менюто ни:

Меню Коктейлни хапки 

Запознайте се с най-актуалните кулинарни  изкушения на https://arthotel.bg/bg/impressions/ и поръчайте още сега!

Тиймбилдинг с винени дегустации

Подбрали сме два вида винени дегустации - Premium и Get Together.

Винена дегустация Premium e луксозно, пищно и изтънчено приключение за сетивата. Всяко от подбраните вина се поднася  едновременно с пасващо ястие. Богатството на добре отработени и подбрани съчетания предизвикват възторга и удивлението на най-обиграните познавачи на кулинарните и винени удоволствия. Изпълнена като симфония за четири ръце, дегустацията е истински шедьовър в света на виното. Създадена в партнирането на майстор-готвач Мирослав Герджиков и сомeлиера Галя Начкова, възможна и достъпна единствено в ресторант Каза Арт!

Винена дегустация Get Together е по-непринудена и включва дегустация на среден клас вина. Към тях предлагаме пасващи хапки с вегетариански и месни продукти.

Виж Get Together дегустация 

Виж Premuim дегустация 

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!