Тържества

Вашето тържество е нашето изкуство. Бутиков хотел Каза Арт Ви предлага индивидуални решения за Вашата сватба, кръщене, рожден ден, годишнина, парти или друго събитие – семейно или делово. Ще направим Вашето тържество сбъдната мечта, защото за нас всеки детайл е израз на изкуство, любов и отдаденост. Насладете се на Вашето тържество по един уникален, артистичен начин и не се притеснявайте за нищо, защото ние ще се погрижим за всичко.

С помощта на нашите партньори – декоратори, цветари, фотографи, диджеи и музиканти ние правим Вашият специален ден уникален, според Вашите идеи и желания.

Предлагаме възможност за бизнес семинари, които да мотивират Вашите служители и да създадат незабравими спомени и невероятно преживяване в Семейният хотел Каза Арт. Конферентната зала на Хотел Каза Арт разполага с дневна светлина, оборудвана е с екран, мултимедия, флипчарт, дъска за писане и интернет. Има капацитет от 40 човека и е подходяща за тиймбилдинг игри.

СВАТБИ

Магически Сватби - Вашата сватба е нашето изкуство! Денят, когато кажете "Да" на Вашата любов, денят, когато двама влюбени обединят своите животи е денят, в който празнувате с най-близките си приятели и семейството си, споделяйки си Вашите мечти, планове и надежди. Сватбата Ви трябва да бъде изпълнена с върховни проблясъци на щастие и прекрасни, вълнуващи моменти. За тези от Вас, които избират да предприемат това пътуване с нашия екип в бутиков хотел и ресторант Каза Арт , ние ще направим така, че Вашата сватба-мечта да се сбъдне. Развълнувани сме да споделим този важен ден с Вас и Вашите гости! За нас всеки детайл от Вашата сватба е важно художествено изразяване. Предлагаме индивидуални сватбени решения, защото Вие сте различни и уникални и заслужавате най-доброто. Церемониите могат да се състоят в нашата красива и артистична градина, или лоби и галерия ресторант.

Според Вашите желания ние ще подготвим тематични декорации и уникално меню, създадени специално за Вас. Любителите на българска кухня ще бъдат изненадани с най-вкусните, традиционни, местни и български ястия в художествено изработената пещ на нашия ресторант Каза Арт. Художници и космополити между Вас са поканени на едно творческо кулинарно пътешествие с ястия от нашето тематично меню в ресторант Каза Арт.

Ние сме горди от нашата специална винена листа, озаглавена "Винени чудеса". Тя е олицетворение на философията на хотел Каза Арт, която се основава на артистичност, оригиналност, автентичност, любовта към природата и традициите. Винената листа подхожда на ястията от нашите две менюта - традиционно българско меню и творчески тематично меню.

Младоженците получават като сватбен подарък изключителният VIP апартамент ПРЕЗИДЕНТ с невероятни панорамни гледки, панорамна сауна, най-романтичното легло с вграден мини високоговорител, собствена Hi-Fi система и романтична камина.

Предложения за провеждане на сватбено тържество в бутиков ресторант Каза Арт

Уелкъм дринк
Предлагаме изготвяне на индивидуално меню /хапки/ за посрещане на вашите гости както и интересни алкохолни и безалкохолни напитки.

Сватбена вечеря
В артистичната атмосфера на ресторант КАЗА АРТ ще откриете най-вкусните традиционни български специалитети и интернационални кулинарни вълшебства, приготвени от професионалисти
с ентусиазъм.

СВАТБЕНИ МЕНЮТА

След продължаване на тържеството след 24:00 часа се заплаща такса оувъртайм 99,00 лв./час.

Комплимент на Каза Арт към младоженците:

  • Романтична аранжировка на стаята в сватбената нощ
  • Настаняване на гостите на преференциални цени
  • Четири степенно ексклузивно меню по авторски рецепти
  • Дегустация на избраното меню
  • Обслужване на сватбена торта

 

Бихте искали  нестандартна артистична атмосфера, украса с естествени цветя и артистични аксесоари? Ресторант-галерия Каза Арт Ви предлага всичко това - специална празнична украса според Вашето желание – цветя, свещи и артистични аксесоари, подредени с много фантазия и вкус от нашия екип, декорация на масите с тишлайфери и салфетки в цветовете на Каза Арт – жълто, оранжево, зелено и синьо. Ние от Каза Арт можем да организираме в нашата лятна градина изнесен ритуал с индивидуална украса! Организираме индивидуална програма според Вашите изисквания.

 

 

КРЪЩЕНЕ

Кръщенето е време на въвеждане на нашия най-нов член в семейната вяра. Тържеството, което следва церемонията е време за отпразнуване на новия живот и традициите в кръга на семейството и приятелите. В семеен Хотел Каза Арт, ние се грижим Вашето кръщене да е с подходящо уважение към традициите и време за да се отпуснете с най-близките Ви и да се насладите на времето с малкото любимо същество. Правили сме много кръщенета и нашият опит доказа, че ние можем да създадем уникални тематични и красиви тържества за Вашите деца. Ние обичаме предизвикателствата и това допринася за създаването на изключителни и артистични събития.

БИЗНЕС СЪБИТИЯ

Доволните служители правят добрите фирми още по-добри. Когато искате да се стимулира или мотивира, ние предлагаме големи възможности да очароваме Вашите служители с незабравими спомени и необикновени преживявания в бутиков хотел Каза Арт. Нашата светла и просторна зала за семинари с техническо оборудване е с капацитет от около 30 души и предлага възможности за семинари и тиймбилдинг игри. Нашата Art Team Casa ще ви помогне с планирането на следващото голямо корпоративно или коледно парти за Вашата фирма.

Вижте всички разнообразни Каза Арт предложения към бизнеса на https://arthotel.bg/bg/business/.

ЮБИЛЕИ

Празнувайте Вашата годишнина! Споделете прекрасните мигове, които сте имали и ще имате, с Вашето семейство и приятели. В бутиков хотел и ресторант Каза Арт, ние ще организираме събитие годишнина според Вашия стил, нужди и желания. Като арт хотел нашите събития винаги са изключителни и творчески, каквито заслужавате за такъв прекрасен повод.

тематични вечери

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!