Сватби

Вашата сватба е нашето изкуство!

Тематични сватби на открито и закрито

Денят, когато кажете “Да” на Вашата любов, денят, когато двама влюбени обединят своите животи е денят, в който празнувате с най-близките си приятели и семейството си, споделяйки си Вашите мечти, планове и надежди. Сватбата Ви трябва да бъде изпълнена с върховни проблясъци на щастие и прекрасни, вълнуващи моменти. За тези от Вас, които избират да предприемат това пътуване с нашия екип в бутиков хотел и ресторант Каза Арт , ние ще направим така, че Вашата сватба-мечта да се сбъдне.

Развълнувани сме да споделим този важен ден с Вас и Вашите гости! За нас всеки детайл от Вашата сватба е важно художествено изразяване. Предлагаме индивидуални сватбени решения, защото Вие сте различни и уникални и заслужавате най-доброто. Можете да ни се доверите за една от трите ни тематични сватби – Манастирска, Арт или  Винтидж сватба или да направим уникална тема и украса, за да изразите своята емоция.

Изживейте вълшебния миг с нас, ние ще се погрижим за всичко.

 

 

За да сте спокойни с вашата сватба на открито създадохме 3 тематични концепции, които да ви вдъхновят. Можем да подготвим цялата украса за всяка една от тях или да създадем уникална спрямо вашите желания и мечти.

МАНАСТИРСКА СВАТБА

АРТ СВАТБА

ВИНТИДЖ СВАТБА

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!