Сватби

Вашата сватба е нашето изкуство!

Денят, когато кажете “Да” на Вашата любов, денят, когато двама влюбени обединят своите животи е денят, в който празнувате с най-близките си приятели и семейството си, споделяйки си Вашите мечти, планове и надежди. Сватбата Ви трябва да бъде изпълнена с върховни проблясъци на щастие и прекрасни, вълнуващи моменти. За тези от Вас, които избират да предприемат това пътуване с нашия екип в бутиков хотел и ресторант Каза Арт , ние ще направим така, че Вашата сватба-мечта да се сбъдне.

Развълнувани сме да споделим този важен ден с Вас и Вашите гости! За нас всеки детайл от Вашата сватба е важно художествено изразяване. Предлагаме индивидуални сватбени решения, защото Вие сте различни и уникални и заслужавате най-доброто. Можете да ни се доверите за една от трите ни тематични сватби – Манастирска, Арт или  Винтидж сватба или да направим уникална тема и украса, за да изразите своята емоция.

Според Вашите желания ние ще подготвим тематични декорации и уникално меню, създадени специално за Вас. Ние сме горди от нашата специална винена листа,  олицетворение на философията на хотел Каза Арт, която се основава на артистичност, оригиналност, автентичност, любовта към природата и традициите. 

Изживейте вълшебния миг с нас, ние ще се погрижим за всичко. Вижте видеото и многото щастливи младоженци, които ни се довериха 🙂

За да сте спокойни с вашата сватба на открито създадохме 3 тематични концепции, които да ви вдъхновят. Можем да подготвим цялата украса за всяка една от тях или да създадем уникална спрямо вашите желания и мечти.

МАНАСТИРСКА СВАТБА

АРТ СВАТБА

ВИНТИДЖ СВАТБА

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!