Сватби

Магически Сватби – Вашата сватба е нашето изкуство! Денят, когато кажете “Да” на Вашата любов, денят, когато двама влюбени обединят своите животи е денят, в който празнувате с най-близките си приятели и семейството си, споделяйки си Вашите мечти, планове и надежди. Сватбата Ви трябва да бъде изпълнена с върховни проблясъци на щастие и прекрасни, вълнуващи моменти. За тези от Вас, които избират да предприемат това пътуване с нашия екип в бутиков хотел и ресторант Каза Арт , ние ще направим така, че Вашата сватба-мечта да се сбъдне. Развълнувани сме да споделим този важен ден с Вас и Вашите гости! За нас всеки детайл от Вашата сватба е важно художествено изразяване. Предлагаме индивидуални сватбени решения, защото Вие сте различни и уникални и заслужавате най-доброто. Церемониите могат да се състоят в нашата красива и артистична градина, или лоби и галерия ресторант.

Според Вашите желания ние ще подготвим тематични декорации и уникално меню, създадени специално за Вас. Любителите на българска кухня ще бъдат изненадани с най-вкусните, традиционни, местни и български ястия в художествено изработената пещ на нашия ресторант Каза Арт. Художници и космополити между Вас са поканени на едно творческо кулинарно пътешествие с ястия от нашето тематично меню в ресторант Каза Арт.

Ние сме горди от нашата специална винена листа, озаглавена “Винени чудеса”. Тя е олицетворение на философията на хотел Каза Арт, която се основава на артистичност, оригиналност, автентичност, любовта към природата и традициите. Винената листа подхожда на ястията от нашите две менюта – традиционно българско меню и творчески тематично меню.

Младоженците получават като сватбен подарък изключителният VIP апартамент ПРЕЗИДЕНТ с невероятни панорамни гледки, панорамна сауна, най-романтичното легло с вграден мини високоговорител, собствена Hi-Fi система и романтична камина.

Предложения за провеждане на сватбено тържество в бутиков ресторант Каза Арт

Уелкъм дринк
Предлагаме изготвяне на индивидуално меню /хапки/ за посрещане на вашите гости както и интересни алкохолни и безалкохолни напитки.

Сватбена вечеря
В артистичната атмосфера на ресторант КАЗА АРТ ще откриете най-вкусните традиционни български специалитети и интернационални кулинарни вълшебства, приготвени от професионалисти
с ентусиазъм.

СВАТБЕНИ МЕНЮТА

След продължаване на тържеството след 24:00 часа се заплаща такса оувъртайм 99,00 лв./час.

Комплимент на Каза Арт към младоженците:

  • Романтична аранжировка на стаята в сватбената нощ
  • Настаняване на гостите на преференциални цени
  • Четири степенно ексклузивно меню по авторски рецепти
  • Дегустация на избраното меню
  • Обслужване на сватбена торта

 

Бихте искали  нестандартна артистична атмосфера, украса с естествени цветя и артистични аксесоари? Ресторант-галерия Каза Арт Ви предлага всичко това – специална празнична украса според Вашето желание – цветя, свещи и артистични аксесоари, подредени с много фантазия и вкус от нашия екип, декорация на масите с тишлайфери и салфетки в цветовете на Каза Арт – жълто, оранжево, зелено и синьо. Ние от Каза Арт можем да организираме в нашата лятна градина изнесен ритуал с индивидуална украса! Организираме индивидуална програма според Вашите изисквания.

 

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!