Горска къща за гости

Сгушена в Троянски балкан, само на 1,5 км от Хотел Каза Арт се намира горската къща за гости на Каза Арт “Трите пъти”.

За Вас предлагаме от 29 Юни 2019 възможност за настаняване в уединена обстановка и в същото време недалеч от центъра на селото и от хотел Каза Арт.

Горската къща за гости е проектирана и обзаведена от Каза Арт и до нея можете да достигнете с кола за 5 минути или пеша за 25 минути.

Къщата за гости е много подходяща за фирмени събития и тиймбилдинг мероприятия. Тя разполага с огромна просторна градина с площ от 1.5 декара с уникална гледка към Стара планина и село Орешак. Задният двор на къщата е с гледка към гората към него е разположена приземна тераса с барбекю включващо пещ и голяма масивна маса.

Десетте стаи са с площ 16 кв.м. и 18 кв.м. с под от масивно дъбово дюшеме. Всяка стая разполага с двойно легло, в повечето стаи има разтегателни фотьойли, които могат да се използват за настаняването на трети възрастен или дете. В някой от стаите има възможност за разделяне на двойното легло на две единични. Няколко от баните разполагат с вани. Къщата разполага с паркинг за 10 автомобила.

Механата на “Горската къща за гости” е с прекрасна камина и е с площ от 91 кв.м. има 5 маси от масивно дърво с капацитет от 30 седящи места и напълно оборудвана кухня, която включва уреди от висок клас – кафе машина, гофретник, хладилник, чайник, прибори и съдове.

Къщата разполага с много добра отоплителна система, като целогодишната температура е 25 градуса.

Количеството на топла вода е неограничено. Гостите могат да се възползват от дъска за гладене.

Image Стаи Славей Image Стаи Чучулига Image Стаи Ястреб Image Студио Орел Image Механа Image Градина Image Закуска Image Какво да правя Image Къде да намеря Image Цени

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!