Новите студиа в хотел Casa Art “Ботаника” и “Виталис”

Възползвайте се от нашето специално предложение – резервирайте новите ни студиа “Манастирски шепот” или “Сияние” за 149 лв. за двама, вместо 179 лв. В цената е включена вълнуваща нощувка за двама, домашно приготвена закуска, ползване на просторен външен басейн!

Побързайте – местата са органичени и офертата е валидна до 30.09! Телефон за резервации – 0889 508 149 или на имейл casa-art@arthotel.bg

Интериорът на новото студио БОТАНИКА олицетворява дълбоката връзка на интериорния дизайнер и собственик Биляна Милушева с естествената, неподправена красота на девствената природа.
https://arthotel.bg/bg/accommodation/botanika/

Полюбувайте се на прекрасната градина с чаша чай или кафе, които можете да си приготвите с електрическата кана!

Екстравагантното студио БОТАНИКА е подходящо за бизнес клиенти. Матраците са с размер 120/200 см. За двойките сред Вас – да, леглата могат да се съединят!

Таблата на леглото изработихме от различни по ширина стари дъски и интегрирахме и бамбук.

В студиото има удобен разтегателен фотьойл на който може да спи дете до 16 години.

Заповядайте в новото студио ВИТАЛИС с изглед към градината на Каза Арт! Жизненост, лекота и полет са водещите настроения, които ще усетите в това просторно и авангардно студио. Жизненост излъчва изрисуваната в ярки цветове лично от Биляна Милушева стена. Жизненост струи от пъстрите папагали в пердетата.
https://arthotel.bg/bg/accommodation/studio-vitalis/За преддверието изработихме в нашата мебелна работилница шкаф за баня. Мивката е изумителна, ръчно изваяна от стъкло. Монтирахме шкафа с мивка директно на стената за едно феерично, леко излъчване.

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!