3-ти март

На 3-ти март празнуваме Освобождението на България!
Вход – СВОБОДЕН!

Заповядайте в ресторант-галерия CASA ART да се насладите на хубава българска народна музика, изпълнение на типични народни танци и хора, на традиционни ястия във виртуозно изпълнение на професионалистите от кухнята на CASA ART!

Желателно, но не задължително е да сте облечени в българска носия или облекло съдържащо, така красивата българска шевица, повод за гордост и поддържане на националния дух.

  • Народна музика и български хора за доброто Ви настроение.  DJ, приготвил патриотични и народни песни, балади и кръшни хорца!
  •  Традиционно българско меню за вечерта на празника и апетитна скара, приготвена на камината в ресторанта.

За финал на вечерта, можете да се насладите на нощувка в тематичните ни стаи, студия и апартаменти – всяка с индивидуална визия.

 

 
 
 

 
 

За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас!

0889 508 149!

 

Радваме се да Ви посрещнем лично!
Биляна, Пламен и екипа на Каза Арт.

ИНТЕРИОРНО И МЕБЕЛНО ПРОЕКТИРАНЕ директно в самия артхотел

Само и единствено в Каза Арт можете да съчетаете почивката си с консултация при нашите интерорни и мебелни дизайнери! В градината в непосредсвена близост до езерцето Ви очакват интериорният дизайнер на Каза Арт, съосновател и съсобственик Биляна Милушева и арх. Бранимира Славова-Колева.Резервирайте своя час, в който заедно да помечтаем Вашия дом! Очакваме Ви!

Биляна Милушева 0879926758

Бранимира Славов - Колева 0879926722

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!