Пакет “Горски дух ” в горската къща за гости на Каза Арт “Трите пъти”

Пакет “Горски дух” в горската къща за гости на Каза Арт “Трите пъти” – от 49,00 лв. на ден, на човек в зависимост от броя на нощувките с включени:

  • 2, 3 или 5 нощувки в двойни стаи Славей, Чучулига, Ястреб или Орел 
  • 2, 3 или 5 закуски на богата блок маса в арт хотел Каза Арт
  • 2, 3 или 5 вечери в артистичната градина на арт хотел Каза Арт
  • ползване на басейна на артхотел Каза Арт 
  • трансфер от хотел Каза Арт към горска къща за гости и обратно

Насладете се на лятото с атрактивния пакет “Горски дух” в прекрасната горска къща за гости на Каза Арт “Трите пъти”! Възползвайте се от всички екстри и удобства на хотел Каза Арт и заплатете само 49,00 лв. на ден на човек за нощувка, закуска и вечеря при 5 нощувки. 

Проектирана и обзаведена от Каза Арт Интериор, сгушена в гората, само на 1,5 км от Хотел Каза Арт се намира нашата горската къща за гости “Трите пъти”.  До там можете да достигнете с кола само за 5 минути или пеша за 25 минути. За Вас осигуряваме трансфер по предварително уточнени часове. 

Горската къщата за гости на Каза Арт “Трите пъти” разполага с огромна просторна градина с площ от 1.5 декара с уникална гледка към Стара планина и село Орешак.

Изживейте симбиозата от кристално чистия горски въздух в къщата за гости и артистизма, съчетан с кулинарните изкушения в артхотел Каза Арт!

Настанете се в пълно спокойствие и уединение в нашата горска къща за гости “Трите пъти” и заедно с това се насладете на чудната артградина на Каза Арт. Изпийте чаша ароматно кафе, поднесено с вкусен сладкиш на романтичните маси около езерцето с необикновени артефакти. Опитайте един от нашите екзотични коктейли на цветния летен бар на артхотел Каза Арт!

Усамотете се в романтичните шатри около басейна на артхотел Каза Арт и се отдайте на заслужена почивка с любима книга в ръка! 

Запишете се на курс по керамика или стъклопис или резервирайте своя масаж на рецепцията на артхотел Каза Арт. 

Изберете 2, 3 или 5 вълнуващи нощувки в горските  тематични помещения в къщата за гости на Каза Арт “Трите пъти” . Десетте стаи са с площ 16 кв.м. и 18 кв.м. с под от масивно дъбово дюшеме. Всяка стая разполага с двойно легло, в четири от стаите има разтегателен фотьойл, на който може да се настанявани дете до 12 години. Къщата разполага с паркинг за 10 автомобила.

В пакета ще получите 2, 3 или 5 богати закуски както и  2, 3 или 5 апетитни вечери. Насладете се на пищна блокмаса с домашно приготвени мекички, баница, домашно сладко и много други вкусотийки. Изберете супа или салата, основно и десерт от нашето меню “Домашна селска кухня в артистичния ресторант на артхотел Каза Арт. Ако желаете трансфер от къщата за гости до хотела и обратно сме насреща. 

Радване се да Ви посрещнем на рецепцията на артхотел Каза Арт и да Ви дадем точни указания за всичко, което е свързано с Вашия престой по пакет “Горски дух” 

ИНТЕРИОРНО И МЕБЕЛНО ПРОЕКТИРАНЕ директно артхотел Каза Арт

Само и единствено в Каза Арт можете да съчетаете почивката си с консултация при нашите интериорни и мебелни дизайнери! В градината в непосредсвена близост до езерцето Ви очакват интериорният дизайнер на Каза Арт, съосновател и съсобственик Биляна Милушева и арх. Бранимира Славова-Колева. Резервирайте своя час, в който заедно да помечтаем Вашия дом! Очакваме Ви!

Биляна Милушева 0879926758

Бранимира Славов – Колева 0879926722
www.casaart.bg

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!