Празник на сливата и сливовата ракия 2023

Не пропускайте Легендарния Фестивал на сливата в с. Орешак и гр. Троян!

от 21 до 24 септември 2023 г.  

2 или 3 нощувки със закуски

 1 вечеря по специално меню с ястия със сини сливи и музикална програма с Руси Русев

Потопете се в духа на старите традиции и превърналите се в неизменна част от Празника на сливата варене на сливова ракия, приготвяне на сладко от сливи, керамика, стъклопис.

По време на Фестивала, екипът на ресторант „Каза Арт” е подготвил за своите гости незабравими кулинарни изкушения в прекрасна комбинация с домашни сини сливи – наслада за очите и невероятен вкус за небцето!

Събудете твореца в себе си с арт работилниците на Каза Арт – стъклопис или керамика * с допълнително заплащане

Отпуснете се в нашата релакс зона SPAradise – един интериорен шедьовър с почерк Каза Арт.

Програма Каза Арт за празник на сливата

Легендата се завръща

Потапяне в Традиции, история, фолклор, приказки

21.09.2023 Четвъртък

16:30-17:30 Добре дошли! Ще направим нов прочит на стария обичай за посрещане с Хляб, сол и мед и добавим от нашата домашна лимонада

18:30 Ще Ви посрещнем с нашия комплимент от традиционната сливова ракия. За вечеря, ще изберете от нашето  Тематичното Каза Арт меню и ще се насладите на авторски рецепти на леката фонова музика.

22.09.2023 Петък

14:00-17:00 Имате възможност да се запишете за Занимание по керамика. Под насоките на нашия дизайнер, ще изрисувате българският символ на семейството, събирането и честването - Шевица върху керамика * с допълнитело заплащане

19:00 Нашата специална вечеря ще започне с Дегустация на местно производство ракия. Ще Ви поднесем Авторска кухня Каза Арт с меню от рецепти със синя слива. За настроението Ви, сме подготвили музикална Серенада със специалното участие на Руси Русев. * включена в пакетната цена

23.09.2023 Събота

10:00-13:00 Ще направим празника още по-вълшебен с Ден на игрите, в който ще преоткрием стари традиционни български игри от времето на нашите баби и дядовци.

14:00-17:00 За да разгърнете артистичния си потенциал, може да се запишете в Ателието по стъклопис и сътворите Вашата единствена и уникална чаша * с допълнитело заплащане

19:00 За вечеря ще Ви посрещнем с питие за Добре дошли, Троянска сливова и Изворна вода. Изберете от Тематичното Каза Арт меню авторска, здравословна кухня със свежи продукти от региона.

В Неделя Ще Ви изпратим със специален Каза Арт подарък - балкански чай, за да направим този празник още по-вълнуващ!

 
Цени за пакет "Празник на сливата и сливовата ракия"
 

 

Резервирайте на телефон 0889 508 149!
Радваме се да Ви посрещнем лично!
Биляна, Пламен и екипът на Каза Арт.

 
 

ИНТЕРИОРНО И МЕБЕЛНО ПРОЕКТИРАНЕ директно в самия артхотел

Само и единствено в Каза Арт, можете да съчетаете почивката си с консултация при нашите интерорни и мебелни дизайнери! В обновения ни шоурум, Ви очакват интериорният дизайнер на Каза Арт, съосновател и съсобственик Биляна Милушева и арх. Бранимира Славова-Колева. Резервирайте своя час, в който заедно да помечтаем Вашия дом! Очакваме Ви!

Биляна Милушева 0879926758

Бранимира Славова - Колева 0879926722

 

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!