РОК И КРАФТ БИРА

Готови ли сте за един незабравим рок концерт, придружен с вкусния аромат на сочна скара и апетитни крафт бири? В Casa Art сме създали идеалната вечер за всички бираджии и ценители на рока – събитие, което ще Ви отведе на върха на удоволствието!

Съчетайте вкуса на превъзходната крафт бира с удоволствието от автентичната скара на живо, приготвена от нашите шеф готвачи с любов и страст към храната. В Casa Art всяка хапка и глътка са удоволствие!

Разнообразие от светла, тъмна, червена бира. Предлагаме и такава за вегани, а дори и без алкохол.

Дует „ША-ША“ ще изпълни забавни авторски песни и артистично присъствие на сцената, граничещо с театър. Създадена през 2009 като дует Ша-Ша от певицата Гергана Добрева и китариста Светослав Колев- Цвъри, концертите си поднасят с щипка пипер, хумор и много енергия.

Събитието ще се проведе в лятната ни градина, за да изживеете една юнска лятна вечер с много емоции и цветове!

Включеният в пакета престой, в уютния арт хотел Casa Art, предоставя идеалната обстановка за Вашето спокойствие и благосъстояние. Насладете се на нощувки в тематичните ни стаи, студия и апартаменти – всяка с индивидуална визия. От тях е една от новите ни двойни стаи „Графити“, която много скоро ще бъде достъпна за престой.

За да стартирате деня си правилно и с много енергия на следващия ден, Ви очаква домашно приготвена здравословна закуска с местни деликатеси.

Заповядайте на поредното тематично събитие на Casa Art, за да празнуваме дългите вечери на лятото с вълнуващо рок изпълнение, скара и разнообразна крафт бира!

 


 

Цени пакет "РОК И КРАФТ БИРА" 

 

 

За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас!

0889 508 149

 
Радваме се да Ви посрещнем лично!
Биляна, Пламен и екипа на Каза Арт.
 
 

ИНТЕРИОРНО И МЕБЕЛНО ПРОЕКТИРАНЕ директно в самия артхотел

Само и единствено в Каза Арт можете да съчетаете почивката си с консултация при нашите интерорни и мебелни дизайнери! В градината в непосредсвена близост до езерцето Ви очакват интериорният дизайнер на Каза Арт, съосновател и съсобственик Биляна Милушева и арх. Бранимира Славова-Колева.Резервирайте своя час, в който заедно да помечтаем Вашия дом! Очакваме Ви!

Биляна Милушева 0879926758

                                                                     Бранимира Славов - Колева 0879926722

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!