Secret garden откриване на 20 юли

На 20 юли Ви очаква нашето грандиозно лятно събитие „Откриване на новата градина SECRET GARDEN“! Вечерта ще бъде изпълнена с латино ритми, които ще Ви отведат в далечна Куба.

Вкусна средиземноморска паеля и тапаси ще сготвят и представят по атрактивен начин на живо Шеф Ивайло Петков и Ивайло Рангелов!

Красивата певица Долорес Естрада ще весели гостите със свои изпълнения. Кубинката ще покани на танц желаещите! 

Страстите ще са нажежени до червено, а ритмите от Куба и хладните питиета ще са в изобилие!

 

Събитието ще се проведе в лятната ни градина SECRET GARDEN, за да изживеете една юлска лятна вечер с много емоции и цветове!

Включеният в пакета престой, в уютния арт хотел Casa Art, предоставя идеалната обстановка за Вашето спокойствие и благосъстояние. Насладете се на нощувки в тематичните ни стаи, студия и апартаменти – всяка с индивидуална визия. От тях е една от новите ни двойни стаи „Графити“, която много скоро ще бъде достъпна за престой.

За да стартирате деня си правилно и с много енергия на следващия ден, Ви очаква домашно приготвена здравословна закуска с местни деликатеси.

Заповядайте на поредното тематично събитие на Casa Art, за да празнуваме дългите вечери на лятото с горещи латино ритми и вкусна храна!

 

 

Цени пакет "Откриване на новата градина SECRET GARDEN" 

 

За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас!

0889 508 149

 
Радваме се да Ви посрещнем лично!
Биляна, Пламен и екипа на Каза Арт.
 
 

ИНТЕРИОРНО И МЕБЕЛНО ПРОЕКТИРАНЕ директно в самия артхотел

Само и единствено в Каза Арт можете да съчетаете почивката си с консултация при нашите интерорни и мебелни дизайнери! В градината в непосредсвена близост до езерцето Ви очакват интериорният дизайнер на Каза Арт, съосновател и съсобственик Биляна Милушева и арх. Бранимира Славова-Колева.Резервирайте своя час, в който заедно да помечтаем Вашия дом! Очакваме Ви!

Биляна Милушева 0879926758

                                                                     Бранимира Славов - Колева 0879926722

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!