SOUL RETREAT

Ако търсите напътствие, подкрепа и истински трансформиращо преживяване, имате възможност да го намерите  в арт хотел Casa Art, като се включите в групата за уелнес “Journey Inside”, водена от Силвия Зарева по време на уикенд Soul Retreat. Първа пролет е чудесен период за намиране на себе си!

Силвия Зарева е консултант по щастие, психолог, позитивен психотерапевт (супервизира при водещи имена от ДППБ), приказкотерапевт. Тя е умел медиатор, способен да създава терапевтично пространство, в което хората се чувстват видяни, чути и разбрани. 

Работилницата за душата включва специално подбрани авторски модули, съчетаващи различни терапевтични практики, създавайки холистичен подход към себепознание. Ще се сформира група от минимум 6-ма човека за групови игри. Атмосферата в групата е топла, приобщаваща и благоприятна за насърчаване на истински връзки между участниците. Имате възможност да заявите участие в индивидуален модул, за себеизграждане и усъвършенстване.

Какво отличава “Journey Inside

  • Холистичен подход – В групата интуитивно се преплитат психология и творческо изразяване.
  • Безопасно и подкрепящо пространство – Изгражда се среда на доверие и откритост, позволяваща на участниците да споделят без оценка, осъждане и критика.
  • Прозрение чрез преживяване– Ангажиращите дейности, упражнения, разговори и игри вдъхват живот на процеса, което прави пътуването динамично, интерактивно, смислено и лично.

Включеният в пакета престой, в уютния арт хотел Casa Art, предоставя идеалната обстановка за Вашето спокойствие и благосъстояние. Насладете се на 2 нощувки в тематичните ни стаи, студия и апартаменти – всяка с индивидуална визия. Една от тях е и двойна стая “Медитация”.

Освен това, ще се насладите на разходка с Биляна до с.Патрешко, която ще Ви заведе из прекрасната природа и ще Ви въведе в момента на спокойствие и хармония. Ще се любувате на приказни панорамни гледки на чудния Троянски Балкан.          

За да стартирате деня си правилно и с много енергия, Ви очакват две домашно приготвени  здравословни закуски.

Впуснете в трансформиращо пътуване към психическо благополучие с уикенд “Soul Retreat”. Това е възможност да отключите вътрешната си сила и да създадете бъдеще, изпълнено с устойчивост, овластяване и радост.

 


 

Цени пакет "Soul Retret" 

 

 

За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас!

0889 508 149

 
Радваме се да Ви посрещнем лично!
Биляна, Пламен и екипа на Каза Арт.
 
 

ИНТЕРИОРНО И МЕБЕЛНО ПРОЕКТИРАНЕ директно в самия артхотел

Само и единствено в Каза Арт можете да съчетаете почивката си с консултация при нашите интерорни и мебелни дизайнери! В градината в непосредсвена близост до езерцето Ви очакват интериорният дизайнер на Каза Арт, съосновател и съсобственик Биляна Милушева и арх. Бранимира Славова-Колева.Резервирайте своя час, в който заедно да помечтаем Вашия дом! Очакваме Ви!

Биляна Милушева 0879926758

                                                                     Бранимира Славов - Колева 0879926722

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!