Вино и любов

Желаете ли да се докоснете до тайните на виното в омайваща и приказна атмосфера? Мечтаете ли да изживеете едно необикновено пътешествие в света на Дионисий с любим човек?

Овладейте изкуството на наслада от божественото питие във вдъхновяващата обстановка на ресторант-галерия CASA ART и споделете вкуса от всеки нюанс в специална за Вас компания!

В романтично декориран кът и на индивидуално аранжирана маса, а нашият сертифициран сомелиер ще Ви представи по увлекателен и забавен начин подходящите вина на сезона. Вината ще дегустирате със специално приготвено меню – 3 ястия, кореспондиращи на съответните 3 винени сортa, чаша розе за “Добре дошли” и разкошен десерт за незабравимо приятен финал! “Вино и любов” е емоция с продължителен послевкус и красиви спомени!

Моля, резервирайте две седмици преди датата на престоя си, защото за вашето омайно потапяне в тайните на виното ще бъде ангажиран обучен специалист с богати познания в областта на виното!

Този изключителен пакет, може да закупите и под формата на ръчно изработен с много любов ваучер!

Как да поръчате Вашия ваучер-уникат с 5 лесни стъпки :

1. Поръчайте избрания от Вас ваучер на нашия имейл адрес casa-art@arthotel.bg или се обадете на нашия телефон +359 889 508 149. 

2. От нас получавате на имейл потвърждение с банковите ни детайли за поръчания ваучер.

3. Вие превеждате дължимата сума по банков път като посочите в основанието номера на потвърждението и името на лицето, което ще ползва ваучера. 

4. По пощата или по куриер ние Ви изпращаме Вашия индивидуален ваучер под формата на артистично изработена картичка, с която Вие ще очаровате своите любими, приятели или роднини. 

5. След като получат своя ваучер, Вашите приятели трябва да се свържат с нас и да определят точните дати, на които ще ползват ваучера си. 

Побързайте и позвънете сега на тел. +359 889 508 149-разполагаме с  ограничени количества!

МЕНЮ "ВИНО И ЛЮБОВ"
Цени за пакет "ВИНО И ЛЮБОВ"
 
Изберете Вашия предпочитан Каза Арт пакет - Романтично вълшебство, Вино и любов,  Арт вдъхновение,  1 или 2 нощувки и ги подарете на любимите си хора сега!
 

 

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!