Конферентна зала

Конферентната зала на семеен хотел Каза Арт разполага с големи прозорци осигуряващи дневна светлина и чист планински въздух. Залата е с големина от 58 кв. и може да побере до 36 човека.

Залата е оборудвана с:

•екранна стена

•флипчарт

•дъска за писане

•техника за озвучаване, микрофони

•офис материали /листи А4, маркери, химикали и др./

•безжичен интернет

•централно парно отопление за студените месеци и климатик за горещите 

Допълнително оборудване на залата с маси и столове според изискването на клиента. Ако искате да организирате един ден сред природата, добре подготвен семинар, тиймбилдинг на световно ниво или комбинация от трите, ние сме насреща, предлагайки най – добрите условия. Aкo искате да задоволите очакванията на най – взискателните си гости, тогава ние сме насреща. Отворени сме за Вашите идеи за разпределението на масите не само в конферентната зала, но и в ресторанта.

Ако желаете да разигравате групови игри, на Ваше разположение са ресторанта и изнесеното Ателие – гурме, което се намира в градината на Casa Art и е напълно самостоятелно и уединено.

А ако търсите едно истинско и различно творческо зареждане, то художественото Ателие на скулптора и съсобственик Пламен Петров е правилният избор. То се намира на около 6 км. от хотела, в село Патрешко, точно до живописната къща на собствениците Биляна и Пламен. Ателието има омайна панорамна гледка към връх Ботев, а атмосферата там ще Ви даде сили и идеи за изумителна креативност.

Изненадайте Вашите бизнес клиенти с нощувка в семеен хотел КАЗА АРТ в с. Орешак, само на 6 км. от гр. Троян и на 3 км. от Троянския манастир.

Наем на залата с използване на мултимедия и  офис консумативи /150 лв. на ден/.

Искате да научите повече за хотел Каза Арт?

Просто ни се обадете или ни оставете съобщение. Нашият персонал ще отговори с удоволствие на всеки един Ваш въпрос!