Събития

Всеки обича вечер с приятели, веселие, добра кухня и напитки. В бутиков хотел Каза Арт имаме разнообразие от ексклузивни събития. Всички те имат специална тема, било то национален празник, или друг специален повод за празнуване. Нашите тематични събития са интерпретирани с уникални менюта, жива музика и красиви декорации. Бъдете част от една артистична и незабравима вечер с Вашето семейство и приятели. Ние винаги ще се грижим да прекарате една незабравима нощ в Хотел Каза Арт.

Пакети

Специалните оферти на Каза Арт Хотел са премиум пакети, създадени за арт ентусиасти, любители на вино и деликатеси, романтици и семейства с деца. Като резервирате специалните премиум пакети, Вие си гарантирате един незабравим и безгрижен престой в нашия уникален бутиков хотел.
Заповядайте при нас, за да се насладите на една артистична атмосфера с Вашите приятели и семейство.

 

 

 

Ресторант

Заповядайте в Ресторант-галерия КАЗА АРТ – прекрасно място за Вашите семейни празненства, партита или приятен завършек на уикенда. Насладете се с всички сетива на една уникална симбиоза от изкуство, артистични мебели и превъзходна кулинария. Тук може да откриете както традиционното ни българско меню, така и уникалното ни тематично меню, където по кулинарен начин интерпретираме философиите на стаите в арт хотел Каза Арт. Известни сме също с тематичните вечери, които организираме в нашия ресторант - галерия. Някои от тях носят емоционални имена, като стаите в хотела - Легенда, 1001 Нощ, Морски импресии или пък са вдъхновени от празници като Свети Валентин, лятото или музиката.

Тържества

Вашият празник е нашето изкуство. Семейният хотел Каза Арт предлага индивидуални решения за вашата сватба, кръщене, рожден ден, годишнина, друг празник или бизнес събитие. Ние ще сбъднем всяка ваша мечта, защото за нас всеки детайл е едно изразяване на изкуство, любов и отдаденост. Насладете се на вашето тържество по един уникален и артистичен начин. С помощта на нашите партньори, което включва декоратори, цветари, фотографи, ди джеи и музиканти ние правим Вашия специален ден уникален според вашите идеи и желания.

Ние също предлагаме възможности за бизнес семинари които да мотивират вашите служители и да създадат незабравими спомени и невероятно преживяване в Семейният хотел Каза Арт. Конферентната зала на Хотел Каза Арт разполага с дневна светлина, оборудвана е с екран, мултимедия, флипчарт, дъска за писане и интернет. Има капацитет от 30 човека и е подходяща за тиймбилдинг игри.

Активности

В семеен хотел Каза Арт предлагаме страхотни активности за отдих. Районът на Стара Планина, където е разположен нашият хотел, Ви кани да изследвате и да се свържете с природата. Дали ще се насладите на излети в планината или колоездене, разглеждане на местните забележителности, красивата природа ще Ви отнеме дъха. По време на летния период можете да се насладите на нашата красива и артистична градина и басейн докато отпивате Вашия коктейл или айс кафе.

 

 

 

Активности
за деца

Вашите деца заслужават специално внимание. Затова в градината на хотел Каза Арт създадохме за тях чудния детски кът на Casa Art, оборудван с безопасни детски съоръжения. По време на летния сезон децата могат да се забавляват и в детския басейн. Подарете на малките удоволствието да изследват своята изобретателност чрез курсовете по керамика, рисуване и изработване на бижута.
Имаме и вътрешен детски кът с много играчки, уютни дивани и артистично дървено двуетажно легло за малките.

Можете да ползвате услугите и на детегледачка с предварителна заявка – 5 лв./час. Запитайте за индивидуална уикенд - програма за децата Ви: casa-art@arthotel.bg 06952 24 74

 

 

 

Контакт с нас

 

Ако имате въпроси, потърсете ни. Ако желаете да запазите стая, или да организирате Вашето специално събитие, ще очакваме Вашето обаждане или e-mail.

Хотел Каза Арт

Рецепция:

+359 889 508 149

Условия при резервация и неустойки :

  • При направа на резервация от Ваша страна ние изпращаме потвърждение и банкова сметка, по която в рамките на три работни дни очакваме превод в размер на 50 % от сумата по резервацията.
  • При анулация по резервация  хотел Каза Арт възстановява преведена сума в размер на 100 % , ако  анулацията е в рамките на 14 дни преди настаняването.
  • При анулация по резервация направена до 5 дни преди настаняването , хотел каза Арт възстановява 50 %  от  преведената сума.
  • При анулация по резервация до 3 дни преди настаняването, хотел Каза Арт не възстановява преведена сума.

Ресторант:

+359 877 092 334

 

Адрес:

ул. Стара планина 44
5630 с. Орешак

община Троян

област Ловеч

E-mail:

casa-art@arthotel.bg

Нашият екип

Back To Top